Despre noi

       

    Tom Bebe s-a născut din dorinţa de a aduce zâmbete pe feţele tuturor mămicilor şi din dorinţa de a ajuta mămicile cu creşterea, hrănirea si îngrijirea bebeluşului, oferindu-le produse de calitate la preţuri accesibile.                                     

   Cea mai mare bucurie a unei mame este să îşi vadă copiii crescând fericiţi, pentru că nimic nu se compară cu fericirea lor.

        Tom Bebe a fost înfiinţat  în anul 2019 deoarece am sesizat că pe piaţa din România, în special în zona de vest,  există foarte puţine  bebe  shop-uri care se axeaza pe  hrănirea şi îngrijirea bebeluşului si am dorit să  creăm un magazin care să ofere produse pentru toate nevoile bebeluşilor.

        Suntem la început de drum precum un bebeluş care face primii paşi în viaţa, dar ne dorim să creştem împreuna,  oferindu-vă o gamă de produse de calitate.

   Promisiunea noastră este să aducem pe piaţa din România articole deosebite, caracterizate de un bun raport calitate-preţ si sa oferim  întotdeauna seriozitate si promptitudine.

Pentru a păstra o legătură cât mai strânsă cu clienţii şi membrii online, puteţi contacta echipa tombebe prin e-mail la adresa comenzi@tombebe.ro  sau pe pagina de Facebook.