Returnare & Garantie

Tombebe.ro va pune la dispozitie urmatoarele metode de returnare:

Valabil doar pentru persoane fizice!
Conform ordonantei urgenţă nr. 34/2014 privind comertul electronic, produsele cumparate online pot fi returnate in termen de 14 zile lucratoare in ambalajul original si neutilizate.
Aveti la dispozitie 14 zile lucratoare de la primirea coletului sa returnati produsele. Trebuie doar sa ne anuntati de intentia dumneavoastra prin mail (comenzi@tombebe.ro)

Pentru imbunatatirea produselor si serviciilor oferite clientilor nostri am aprecia daca ne veti spune si motivele returnarii.
De asemenea, atunci cand ne veti anunta despre intentia de returnare trebuie sa specificati modalitatea de compensare, alegand din:

  1. inlocuirea produsului cu unul asemanator sau alt produs identic aflat pe stoc
  2. primirea banilor inapoi

1.Daca alegeti prima varianta (anume inlocuirea produsului cu un alt produs din stoc) si din acest lucru rezulta o diferenta de bani se va proceda in felul urmator:
- daca produsul ales de dumneavoastra este mai ieftin atunci noi va vom returna diferenta in termen de maxim 30 de zile calendaristice, in contul dumneavoastra bancar
- daca produsul ales de dumneavoastra este mai scump atunci veti plati diferenta ca orice alta comanda, la primirea coletului sau, in avans, prin transfer bancar.
2.In cazul in care alegeti varianta de rambursare a banilor atunci trebuie sa ne comunicati un cont bancar valid si noi vom transfera, in maxim 30 de zile calendaristice de la returnarea produsului, contravaloarea lui in bani. Rambursarea se va face pentru contravaloarea produsului/produselor si a transportului (in cazul in care acesta a fost platit de dumneavoastra la comanda initiala).


Transportul pentru returnarea produselor trebuie sa se faca prin aceeasi companie de curierat prin care ati primit coletul initial si costul va fi suportat integral de dumneavoastra!


Conditii pentru returnarea produselor:

- sa ne instiintati prin e-mail, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului, de intentia de a returna unul sau mai multe produse
- sa folositi, pentru returnare, aceeasi companie de curierat
- ambalajul produsului sa fie cel original si sa nu fie deteriorat.

Pentru produsele Philips Avent cumparate din magazinul www.tombebe.ro oferim garantie timp de 2 ani de la achizitionare. In cazul in care, in acest termen, produsele achizitionate sufera modificari calitative, in conditiile unei utilizari normale, vom schimba produsul respectiv, in limita stocului disponibil.
Pentru a incepe procedura de garantie va rugam sa ne contactati la adresa de mail comenzi@tombebe.ro si sa ne oferiti toate detaliile necesare. Aveti nevoie de certificatul de garantie, factura fiscala si bonul/chitanta care dovedeste plata.

Pentru garantie produsul trebuie sa ajunga la noi, livrarea fiind suportata de Client. Ne rezervam dreptul de a refuza despagubirea clientului (prin inlocuirea sau platirea contravalorii produsului) in cazul in care se observa ca deteriorarea produsului a fost cauzata de o utilizare precara si/sau incorecta.